Asbestinventarisatie

Inventariseren

Molenaar Milieutechniek verzorgt de gehele asbestinventarisatie op een professionele en adequate manier. Met een asbestonderzoek classificeren we de asbest. Aan de hand van een uitvoerige rapportage inclusief de behandelmethode van het asbest kunt u een asbestsaneringsbedrijf inschakelen.

We geven advies over vervolgstappen en de complexiteit van het project. U weet daarmee wat voor asbest er in het bouwwerk of object aanwezig is en welke verwijdermethode het meest passend is.

Wij kunnen projecten vrijwel direct oppakken, zodat u snel weer aan de slag kunt in een asbestvrije ruimte.

molenaar-milieutechniek-asbestinventarisatie-2-3.png
molenaar-milieutechniek-asbestinventarisatie-2-2.png

Asbestinventarisatie in de praktijk

Wanneer u gaat verbouwen, renoveren of slopen, is een asbestinventarisatie -onderzoek verplicht.

Molenaar Milieutechniek zorgt ervoor dat alle asbesthoudende materialen inzichtelijk worden gemaakt en gerapporteerd. We doen dit niet alleen aan de hand van een locatiebezoek maar raadplegen ook andere bronnen zoals bouwbestek, bouwtekeningen en eventueel gesprekken met de gebouwbeheerder of eigenaar.

Om er zeker van te zijn dat het materiaal asbest bevat, is het nodig op een bemonstering te doen. In een onafhankelijk laboratorium wordt het monster geanalyseerd. De resultaten leest u terug in het zorgvuldig opgemaakt asbestrapport.

Bekijk alle diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Offerte aanvragen icon-linkje-wit-molenaar-milieutechniek

Scroll naar boven