Home ›› Chroom 6 Onderzoek

Chroom 6 onderzoek ter bescherming

Chroom-6 is een stof dat verwerkt kan zijn in kleine oppervlakten zoals kozijnen of in grotere objecten zoals viaducten, bruggen, treinen of gebouwen. Vermoedt u dat u te maken heeft met chroom-6? Dan is het aan te raden om Molenaar Milieutechniek in te schakelen voor een chroom 6 onderzoek. Als u de objecten of oppervlakten namelijk bewerkt, kan het chroom-6 vrijkomen. Dit geeft het de kans om uw lichaam binnen te treden als u onjuiste of onvoldoende maatregelen neemt om uzelf te beschermen.

chroom 6 onderzoek
Offerte aanvragen

Chroom 6 onderzoek voorkomt ziektes

Het binnenkrijgen van chroom-6 kan hele slechte effecten voor uw gezondheid ten gevolge hebben. Dit komt omdat chroom-6 zich in het lichaam naar allerlei cellen en weefsels kan gaan verspreiden. Vervolgens wordt het tot chroom-3 gereduceerd, waarna het de cellen nog maar moeilijk kan verlaten. Zo kan chroom-6 ontzettend lang in uw lichaam blijven zitten wat tot ernstige ziektes zoals kanker kan leiden. Met ons chroom 6 onderzoek voorkomt u dat u aan chroom-6 wordt blootgesteld en kan het u niet ziek maken.

Chroom 6 onderzoek uitvoeren

U moet het dus zeker laten onderzoeken als u denkt dat er chroom-6 aanwezig is. Wij raden aan om hiervoor een deskundige professional in te schakelen met veel ervaring op het gebied van chroom 6 onderzoek. Molenaar Milieutechniek kan u helpen door een uitvoerig chroom 6 onderzoek uit te voeren. Wij stellen een rapport op met een bijbehorende behandelmethode. Op basis hiervan kunt u een verwijderingsbedrijf inschakelen. Wij kunnen u hiermee in contact brengen of het zelf voor u saneren.

Chroom 6 onderzoek stappenplan

Chroom-6 is een erg complexe stof. Allerlei externe invloeden kunnen onvoorspelbare chemische reacties teweeg brengen. Om de hoogst mogelijke veiligheid te garanderen zijn meerdere stappen tijdens chroom 6 onderzoek daarom noodzakelijk. Tijdens ons chroom 6 onderzoek hanteren wij een stappenplan dat gelijk is aan dat van de asbestwerkzaamheden die wij uitvoeren.

Chroom 6 onderzoek werkwijze

Maar hoe gaan wij nou precies te werk? Eerst inventariseren we de materialen om aan de hand daarvan een duidelijk rapport met een risicobeoordeling op te stellen. Als u het daarmee eens bent en de kosten overeen zijn gekomen, kunt u ervoor kiezen om ons ook in te schakelen om de chroom-6 sanering uit te voeren en uiteindelijk het verontreinigde materiaal te borgen. Door middel van nametingen komen wij erachter of al het chroom-6 verwijderd is.

Chroom 6 onderzoek is veilig en betrouwbaar

Chroom 6 onderzoek is heel belangrijk om de gezondheid van mens en milieu te garanderen. Daarom zetten wij veiligheid altijd op de eerste plaats. Om ervoor te zorgen dat onze kwaliteit en betrouwbaarheid constant optimaal blijft, worden wij continu door gecertificeerde instellingen beoordeeld. Dit zijn Normec Group en stichting Ascert. Zo kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent wanneer u ons inschakelt.

chroom 6 onderzoek inspectie
Offerte aanvragen

Chroom 6 onderzoek nodig?

Heeft u het idee dat u met chroom-6 te maken heeft? Schakel ons dan direct in voor een chroom 6 onderzoek. U kunt hiervoor online een offerte aanvragen of benader ons direct door één van onze formulieren in te vullen. Omdat het zo belangrijk is om chroom-6 snel en goed te verwijderen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen zodat het chroom 6 onderzoek vrijwel meteen van start kan gaan.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven