Validatiemeting

Validatiemeting laten uitvoeren door Molenaar Milieutechniek

Het kan zijn dat u gaat starten of al bezig bent met een project en graag een oplossing wilt om op een efficiëntere en veiligere manier asbesthoudende materialen te verwijderen. Standaard zijn asbestmaterialen al aan een risicoklasse gekoppeld en hierdoor vallen de meeste materialen in een hogere risicoklasse.

Molenaar Milieutechniek ondersteunt u bij het terugschalen. Samen met een Hoger Veiligheidskundige (HVK) wordt een validatieplan opgesteld. Aan de hand van het validatieplan zullen de werkzaamheden worden getoetst. Tijdens dit onderzoek stellen wij onder andere alle omgevingsfactoren vast en worden er PAS-metingen op werknemers en stationaire metingen in de omgeving gedaan. Hiermee kunnen wij eventuele blootstellingen aan werknemers en omgeving vastleggen.

validatiemeting-molenaar-milieutechniek-1.png
validatiemeting-molenaar-milieutechniek-2.png

Asbestconcentraties

Vervolgens toetsen we de asbestconcentraties die gemeten worden bij de verschillende werkzaamheden aan de grenswaarden. Op basis hiervan schalen we de activiteiten of methoden in de juiste risicoklasse. Daarmee heeft u een betere werkmethode met minder risico gevonden om asbest te verwijderen. En kunnen wij u helpen met het terugschalen naar een lagere risicoklasse.

De resultaten worden weergegeven in een validatiemetingsrapport, welke voldoet aan de regels conform SCi-548.

icon-licht-opsommingsteken-molenaar-milieutechniek 100% kwaliteitsborging

icon-licht-opsommingsteken-molenaar-milieutechniek Klantgerichte werkwijze

icon-licht-opsommingsteken-molenaar-milieutechniekUitvoerige rapportages

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Offerte aanvragen icon-linkje-wit-molenaar-milieutechniek

Scroll naar boven