Asbestbeheersplan

Asbestbeheersplan laten opstellen

Soms komt het voor dat u een asbestinventarisatie heeft laten uitvoeren. Maar u heeft geen renovatie of sloopplannen. De asbesthoudende toepassingen worden niet verwijderd en blijven in uw gebouw of object aanwezig. Hoe gaat u hiermee om?

Molenaar Milieutechniek helpt u en schrijft een duidelijk asbestbeheersplan zodat gebruikers van het pand goed kunnen worden ingelicht. Ook komt het voor dat door diverse partijen onderhoudswerkzaamheden moet plaatsvinden in het gebouw. Er staat in de beheersplan of er asbesthoudende materialen zijn met een risico en of deze mogen blijven zitten of op korte termijn moeten worden verwijderd. Het geeft onder andere antwoord op de vragen: welke maatregelen moeten plaatsvinden bij onderhoudswerkzaamheden en waar mag men boren en zagen.

Na het opstellen van een beheersplan wordt de staat van het asbesthoudende materiaal periodiek gecontroleerd. Laat daarom een beheersplan opstellen door Molenaar Milieutechniek zodat iedereen in en rond het bouwwerk veilig kan werken.

molenaar-milieutechniek-Asbestbeheersplan-1.png

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Offerte aanvragen icon-linkje-wit-molenaar-milieutechniek

Scroll naar boven